Gamle og unge i London ❤️


IMG_0348

Dattera mi er godt oppdratt, – hun elsker London. Nå var det helt på sin plass at vi tok en tur dit igjen.

Så turen ble planlagt, sammen med venninne Renate og hennes to eldste døtre, Tyra og Tiril.

SK 805 var en smule forsinket, så det ble god tid til frokost…, eller lunsj, må man vel si.

Landa i London presis kl 15, lokal tid, og tok taxi til 45 Redan place, til «vår» 3 – roms leilighet på hjørnet av witleys kjøpesenter og Queensway. Helt fantastisk beliggenhet. Vi hadde hatt kontakt med administrasjonen via mail , og fått beskrivelse på hvor og hvordan vi skulle finne nøkkel. Lite visste de om at dette var 5 blondiner på tur…., det ække såååå lett da! Men ,- Lotte fant ut av det.., -Thank You Lord !

IMG_0333

Leiligheten var fantastisk ! Stor og lys, rein og fresh, og heldigvis med 2 bad.

Vi pakket ut, slækka litt, og skravla masse……, bombe . Det tok nøyaktig  ett minutt å stikke ned i matbutikken. Toastbrød, scones, clotted cream, strawberry jam, juice, bacon….., og champagne ! To av jentene ble med på turen , men gikk til One pound shop for å fange et par adaptere og et par billige briller. Siden innehaveren ba dem ta ut penger og betale kontant, gikk de lydig og pent til minibanken, – og der forsvant kortet. Gudskjelov fins vips, nettbank og telefoner…., så kortet ble sperra, penger overført og reisepengbeholdningen sikret.

IMG_0351

Det var mange timer siden lunsj så vi trengte litt påfyll. Scones med tilbehør, kaffe og likør , og så bar det avgårde . Taxi til Regent street og spasertur derfra til Picadilly circus og TGI Fridays. God mat, – som alltid! – for ikke å glemme coctails. Stemningen var høy og god….., og siden surra vi litt rundt før turen gikk tilbake til leiligheten.

Champagnen sto god og kald og fristende i kjøleskapsdøra og bare ventet på å leske 5 bystøvtørste struper…., men puta frista mer, så der ble den stående, mens trøtte hoder og såre reisebein fikk hvile.

IMG_0352

Storbytrafikken larmet betryggende i bakgrunn, akkompagnert av airconditionanlegget mens en engelsktalende John blund strødde støvet over slitne turisthoder. Jeg sovnet med et smil om munn…..; endelig tilbake ! ☺️

God natt London