Dueslepp i London ☺️

imageimage

image

Sk 803 tok oss alle trygt avgårde til London, byen over alle byer,- alle bortsett fra kofferten til Marianne. Den sto  forvirra og forlatt i Oslo, men med løfte om at den kom med 14:30 -flighten  og ville bli bragt til hotellet, tok vi oss lykkelige og fornøyde ned i t-banenettet. Søster Hegland og jeg loset våre medsøstre ganske greit igjennom systemet, sett bort fra en liiiiten bomtur ;),og etter en kort sspasertur gjennom Queensway og Porchester gardens var vi fremme ved hotellet. Vi, søster Ruud og jeg, gav ansvaret for nysingle frk Nordheim til søster Hegland og ga dem soverommet, mens vi tok plass i sovesofaene i stuen.

image

Første pubmåltid, -skillet steak Sandwich med cola og øl, ble inntatt på Alfreds i Quuensway, før en bitteliten shoppingrunde i whitleys, som dessverre holder opphørssalg og minner om et spøkekshus med billige vesker og masete østeuropeiske  selgere.

imageimageimageimage

image

Vi prøver å sove en dupp på ettermiddagen, men med fire talatrengte høner, stuet inn på 40 m2, blir det lite søvn, noen kalde øl , latter og tullprat. Med ny beskjed på tlf om at frk Nordheims koffert er forsinket, men vil være på plass innen midnatt, pudrer vi nesene og vandrer ut i Londonkvelden.  Det blir middag i Queensway. Frk Nordheim og søster Ruud går tilbake til hotellet, mens søster Hegland og jeg tar en nightcup på Bayswater arms. Men det blir tidlig kvelden, alle er på plass på rommet og har gått til ro i god tid før midnatt. Alle bortsett fra frk Nordheims koffert.

image

image

             Good night, London ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>