Buss eller «tube» ?

image

Det er tidlig morgen i leilighet GB132. Før kl er 7 er både frk Ruud og jeg våkne , og ikke lenger etter kommer fru Hegland tuslende ut fra soverommet. Etter en kjapp dusj svinser hun lettbeint og blid ned til resepsjonen, og kommer opp igjen med frk Nordheims koffert. Jubelen står i taket !! Og frk Hegland og jeg får på oss fillene og løper til Marks & Spencer etter ferske croisanter, kaffe, ost og skinke til frokost. Og frokosten tok fryktelig lang tid…., i tillegg til fire damers morgenstell, men omsider, nærmere kl 12, var vi ute og klar for bylivetimage

imageimage

imageimageimage

Bylivet starter med «tube» til Oxford Circus. Vi løper nedover trappene på Bayswater station og stuper inn på toget. Frk Nordheim entrer seteraden i litt for høy fart og stuper videre med hodet rett i fanget på en mannlig medpassasjer. Etter medsøstrenes ,og den mannlige passasjerens, lattermilde ansikter og ertende blikk , blir frk Nordheim særs flau og rød som en hummer, og uten å ofre herren et eneste blikk til tumler hun ut på Oxford circus sammen med medsøstrene. Herren, som heretter ble kalt  Tube’n, var i tillegg høy, kjekk og i passe alder, så dermed måtte søstrene bruke det meste av dagen på å holde frk Nordheim vekk fra tunnelbanen

Via et par butikker i new Oxford street, ender vi opp i Carnabystreet og nyter publunsj på fortauet. Deretter går vi oppover Regent street , jeg er en snartur innom Hamley’s, og så opp igjen til Oxford street, – hvor frk Ruud får sin pikedrøm oppfylt, assistert av fru Hegland ; – å sitte i annenetasje på en rød Londonbuss! Frk Nordheim og jeg tar beina fatt, en snartur innom Disneystore og møtte igjen busspassajerene på varehuset Primark, hvor vi tilbragte de neste to timene.

Til min store overraskelse var jeg først ferdig og fant varehusets nærmeste pub, hvor jeg inntok turens første Guinness .

imageimageimageimageimageimage

 

Nå hadde vi ei søster med t-bane-abstinens, og ei med buss-fetisje, så for å legge transportdiskusjonen dø, foreslo søster Hegland og jeg en London cab tilbake til hotellet med kjøpenskapen. Her vi tok en kaffe med tilhørende Amarula…..- populært kalt duphalac, før ferden gikk ut i seine Londonkvelden, – via Picadilly circus til Covent Garden for pub- og barbesøk. Vi ble til serveringen stengte og vi tok ny cab «hjem», -og i cab’en var det høy stemning,- kan du si. Da er det godt å vite at taxi-sjåføren IKKE er fra , foreks, Løten ?

Good Night, London ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>