Lady in red

image

I dag sov vi for lenge. Forsov oss litt, faktisk , men fru Hegland dro i gang selskapet kl 8 og jeg var snart langt opp i Queensway etter skinke, ost og rundstykker til frokost. Sola skein fra skyfri himmel,- helt til vi alle var på tur ut med destinasjon Covent Garden, og regnet kom snikende. Så ble det kaffe og øl på  restaurant Noa i Queensway. Frk Ruud vant transportkonkuransen, det ble etasjebuss ! – til Picadilly Circus. Turen gikk først til Fortnum and Mason. Ærverdig «upper class» forretning med konfektesker i 2000 kr klassen og ekspeditører i kjole og hvitt, vi sto over fristelsene og tilfredsstilte frk Nordheim med t-barnetur til Covent Garden, hvor det ble øl og lunsj og forgjeves jakt etter Fred Perry, som hadde stengt butikken i området permanent. I stedet hoppet vi på en sightseeingbuss , en rød Londonbuss fra 60- tallet. Helt i frk Ruuds ånd som satte seg lykkelig på første rad ! Vi fikk en time til å fylle hodene på Ruud og Nordheim med gammel Londonsk historie. Helt «ellevilt», i følge Ruud, ettersom de utsmykkede bygningene gjorde inntrykk på henne.

imageimageimage

Og så, – av bussen og inn på Sherlock holmes pub, før fru Stensrud fikk noe som spl Nordheim kalte et illebefinnende og sjanglet rundt i gatene med fare for å besvime, heeelt uten inntak av alkohol, -I promise you !!

image

Formen steg, – etterhvert, og snart var vi i fullt firsprang, stadig med nye avstikkere i butikker av ulik sort.

Kvelden kommer fort i London, alt for fort, og vi ble enige om at det var på tide med middag. Det ble Angus på Leicester square, god mat og godt drikke, – syntes alle unntatt Marianne, som mente hun hadde fått servert ribba på ei gammal ku, og kun lengtet tilbake til rommet og senga. Vi fikk anbragt henne i Londonheimen, pudret nesene og gikk på pub, fru Hegland, frk Ruud og jeg. Prince Alfreds, høy stemning og dagens siste øl.

image

Good night London ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>