Teatime

image

Fru Hegland hadde satt på vekkerklokka, sånn for sikkerhets skyld. Planen var å være på mdm Tussauds seinest kl 11, – og det klarte vi jammen. Som vanlig var det køer lange som vonde år rundt bygget, men vi hadde kjøpt billetter på forhånd og skulle i fast-tracken. Den fast-tracken tok ca en time i 3 forskjellige køer, helt til ei ung engelsk dame, som IKKE var ansatt på mdm Tussaud viste oss rett veg og vi var inne i løpet av er lite blunk.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Så tuslet vi rundt der i et par timer, i vegen for andre turister med enorme kameraer eller telefoner og selfie-stenger. Frk Nordheim ble fullstendig utslitt, satte seg på nærmeste benk og syntes det ble vel mye kulturelle innslag.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gikk mot lunsj, og snart var vi bak i en London cab på veg tilbake til Oxfordstreet. Marks & Spencer fristet med afternoonthea. 3 etasjer med fingermat, men det beste var, og er, scones med clatted cream og jordbærsyltetøy. Selvfølgelig servert med en egen liten kanne svart engelsk frokostte ved siden av,- til alle unntatt frk Nordheim som heller ville ha kaffe. Og frk Ruud lærte seg og drikke te på engelsk vis,- altså med en god skvett melk oppi.

 

imageimage

Shopping sto for tur , igjen ! Vi ble enige om å finne en pub som vi kunne ha som base utover ettermiddagen , slik at vi kunne slappe av mellom slagene og hvile såre bein og svartsvidde kredittkort. Siden dette var siste kveld hadde vi lyst til å ta en bedre middag med etterfølgende drinker. Men innen vi hadde fått samlet troppene ( frk Nordheim dukket opp etter å ha gått seg vill i Oxfordstreet ) og blitt enige om restaurant , var alle bord opptatt. Så ble det middag på samme pub, og vi forlot ikke åstedet før verten blinket med lysene.

image

image

Siste kveld i London er alltid trist og vemodig, men det var øl i kjøleskapet og musikk på telefonen, og vi hadde jo sååå god tid neste morgen, så det ble hjemme-aleine-fest i stua med Budweiser, Foster’s og Henning Kvitnes. Tullprat og fjas til kl var 2, i allefall på frk Ruud og meg, men så var det natta.

image

image

image

Good night London ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>