Trøttinger på tur ….!

IMG_0361

Presis kl 8 er jeg våken, og lister meg rundt for ikke å vekke resten av gjengen, men Renate slo øya opp med det samme jeg satte på vannkjelen,- morgenglad og kaffetørst.

Sola skinner så det spruter i bakken og gradene kryper fort oppover, og da jeg og Renate nyter den første kaffekoppen på terrassen er kl bare 8:25 og det er allerede for varmt for lange ermer.

Den ungdommelige skare sover så det durer på sine på sine repektive rom. Vi lar dem hvile, reisedagen var slitsom og lang, og unge hjerner trenger mye hvile. Fruen nyter sin nydelige Amarula- frokost i fred og ro. Praten går, vi sliter jo ikke med det, Renate og jeg.

IMG_0360

Men jentene må opp, det nærmer seg «noon» og vi frister med sjampanjelunsj. Så blir det toast, strawberriejam og bobler. Og under lunsjen fant både unge og gamle ut hva de manglet for å få gjort seg klare til å møte byen. Renate tok ansvar og tok vegen til Boots…., med tanke på hvor lang tid det tok, mistenkte jeg henne for å tatt turen til Boots Råholt ….., men men . Vi BLE til slutt klare, alle 5., og turen gikk til Oxford circus med tube.

IMG_0359

Videre til Carnaby street og rett på pub ! – cider, guinness, coca cola, fish’n chips, burgers and fries og hunters chicken. Nydelig mat, fantastisk drikke  og høy stemning. Og så, – shopping. Top shop, H&M og Primark. Shop to You drop og til butikken stenger. Så da det sa pling plong  over høyttaleren , og de på vennlig engelsk ga oss beskjed om å finne nærmeste kasse, fikk shoppegjengen snev av panikk og strødde seg utover det meste av varehuset i køer lange som vonde år, før vi fant hverandre igjen på fortauet i det sikkerhetsvakta kjørte gitteret ned foran inngangsdøra.

IMG_0357

Shopping er slitsomt! – Vi måtte finne et vannhull….., men siden det ikke var sitteplasser å oppdrive på nærmeste pub, ble det taxi tilbake til Queensway, så vi kunne finne en plass på en av pub’ene der. Men i stedet for pub ble det snack’s og drikke fra matbutikken og kos rundt bordet i leiligheten,- og en aldri så liten catwalk.

IMG_0368

Ungdommen var sliten,- dårlig vant som de er av undertegnedes raske storbygange og voldsomme shoppaholisme, og fornuftige som mødrene er, fant vi ganske raskt ut at senga var det mest fornuftige stedet, da klokka dro seg mot ett.

God natt, fantastiske London ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>